Disneyland Paris

När öppnar Disneyland Paris? Ja äntligen var det dags även för vår närmst belägna Disney park att få klartecken om att öppna sin park.

Disneyland Paris har utannonserat att parken kommer att öppna redan den 2 april. Det vill säga att när vi skriver detta inlägget så är det mindre än en månad kvar tills det är dags för öppning.

Med det så är det också dags att återigen öppna Buzz Lightyear Laser Blast som har genomgått en full renovering. Vi har själva inte besökt parken på många många år så vi är väldigt exalterade över denna sommar och höst och hoppas såklart på att få till ett besök på Disneyland Paris.

Disneyland Paris har väldigt generösa avboknings-regler så var inte oroliga för att boka in en resa. Både avbokning och ombokning sker kostnadsfritt under den pågående situationen. När vi pratade med Disneyland Paris så meddelade dom dock att om man bokar flyg genom dom så får man betala en omboknings-avgift för just flygbiljetterna om förhinder skulle uppstå. Hotell och parkbiljetter är dock helt kostnadsfritt.

Kommer ni att boka in ett besök på Disneyland Paris under 2021?

Vi ska som sagt försöka göra det så snart vi bara kan och återkommer givetvis med ett inlägg när reda är planerad. Vi kommer givetvis även att spela in en Vlogg som kommer att laddas upp på vår YouTube kanal TIAAGI går gärna in och prenumerera så att ni inte missar något.