Sommarjobb Gröna Lund

Sommarjobb på Gröna Lund.

Gröna Lund började tidigt i år att annonsera ut deras säsongstjänster för att snabbt kunna öppna parken så snart man fick klartecken. Detta har Gröna Lund verkligen lyckats med då man har planerat att öppna parken redan 24 april.

Det är väl få som har missat vid det här laget att Gröna Lund dessutom ökar med nyheten Monster. En inverterad bergochdalbana från Bolliger & Mabillard. Det är inte heller vilken bergochdalabana som helst, att man ens fått plats med den på Gröna Lund är ett ingenjörsverk i sig självt. Vi ser mycket fram emot att provåka Monster så fort som vi får möjlighet.

Tillbaka till sommarjobb på Gröna Lund

Då Gröna Lund har rekryterar till sina säsongstjänster under en längre period än till exempel Liseberg så finns det inte lika mycket lediga sommarjobb men det finns dock fortfarande ett hel gäng tillgängliga tjänster som man har utannonserat.

Dock behöver du nog vara snabb för Gröna Lund har inget sista ansökningsdatum utan tillsätter samtliga tjänster löpande.

Gröna Lund har delat upp sina tjänster som följer

Tivolivärd

Inom detta område har vi många olika tjänster. Du kan exempelvis få jobba som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall, river biljetter i Cirkuskarusellen eller kastar mattor i Lustiga huset. Vi har också tjänster inom butik där du arbetar som butiksvärd med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Kanske jobbar du i entrékassan och är den första person som våra gäster möter när de kommer till Gröna Lund. Eller så jobbar du i någon av våra kiosker med att snurra sockervadd, skopa glass eller poppa popcorn. Det kan också vara så att du arbetar som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Alternativt jobbar du som spelvärd med att peppa och coacha våra gäster i våra femkampsspel eller lyckohjul. 

Entrévärd

Som entrévärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår park. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. I denna roll arbetar du främst vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Du välkomnar våra gäster, informerar om parken och rekommenderar lämpliga produkter inför besöket. Du hjälper också till med att organisera köer och hänvisa gästerna rätt. Vidare ser du till att hålla rent och snyggt i ditt närområde. Till denna roll söker vi dig som gillar att tala i mikrofon. Du är ansvarsfull och behåller lugnet trots att tempot stundtals kan vara högt. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om Gröna Lund och dess utbud, därför söker vi dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Är du dessutom flerspråkig är det meriterande. Arbetet sker stående utomhus i alla väder. Du är minst 18 år fyllda.

Värd Gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. I denna roll arbetar du i kassa och hanterar förbokade produkter främst mot företag och grupper. Du tar även emot våra gäster som har olika synpunkter om sitt besök. Till denna roll söker vi kommunikativa klippor som brinner för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är minst 18 år fyllda.

Säkerhetsvärd

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Gröna Lunds främsta värdeord är säkerhet och för att våra besökare ska vara både säkra och trygga så söker vi säkerhetsvärdar till entréerna. I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att genomföra säkerhetskontroller som alla Gröna Lunds besökare ska gå igenom innan de går in i parken. Arbetsuppgifter såsom trafikdirigering, dirigering av köer och andra säkerhetsrelaterade uppgifter ingår också i tjänsten.

För mer information besök Gröna Lunds hemsida genom att klicka här

För att skicka in en ansökan om sommarjobb på Gröna lund klickar du här

Har du sommarjobbat på Gröna Lund eller kommer du att göra det under säsongen 2021? Vi skulle gärna vilja ha information om hur det var? Trivdes du? Vad var roligt? Vad var bra? Vad var mindre bra? Vilken tjänst hade du?

Kontakta oss gärna om du vill synas på DisneyGuide.se du kan skicka ett mail till info@disneyguide.se alternativt så kan du skriva en kommentar till detta inlägget.

Vi arbetar inte på något sätt tillsammans med någon nöjespark utan driver denna sida helt oberoende.

Vi söker också någon som har möjlighet att fota och filma Monster på Gröna Lund så snart man börjar testköra denna. Då vi har rätt så långt till Gröna Lund så hade det verkligen underlättat för oss.