Halloween på Liseberg 2021

Det är officiellt, den 2 oktober är det premiär för Halloween på Liseberg 2021.

Med tanke på att Halloween infinner sig först 31 oktober så är det väldigt tidigt att öppna parken för halloween säsongen redan 2 oktober. Men som vi skrivit tidigare så var det precis detta vi hoppades på. Liseberg gör det mesta av säsongen och utnyttjar all öppningsmöjligheter som går.

Återigen så är det en ruskig höststorm som ställt allt på ändå i parken. Som vanligt så kan vi välja mellan skräck, åk och skratt i parken.

”Kom, kom, kom låt oss fånga dig……”

Som vi tidigare skrivit här på sidan.

Det kommer i år att finnas fem stycken skräckhus: Vinden, Gasten (inte smittohärden), Zombie, The Experiment och Skogen. Man kommer också likt tidigare att ha två ute-områden: Cirkus Bisarr och District Z. Om Liseberg har gjort eller kommer att göra några justeringar på skräckhusen eller ute-områdena återstår att se. Men för den som minns så fick skräckhuset Skogen ganska så milda recensioner när det öppnade Halloween säsongen 2019.

Auditions pågår just nu så vi får hoppas att Liseberg finner massor av duktiga aktörer och artister.

Vilka datum Liseberg på halloween kommer att vara vet vi ännu inte om det är officiellt så vi avvaktar med den informationen tills vi vet med säkerhet.

Men då vi vet att öppningsdagen är lördag 2 oktober och sista öppet dagen är 7 november. Troligtvis enbart öppet helger förutom en hel vecka och med lite tur kanske några torsdagar.

”Det står en galning i kulissen HA, HA, HAAAA”