Halloween Liseberg

Som rubriken lyder så kommer Halloween på Liseberg tillbaka under hösten 2021 och Liseberg söker för tillfället personal till Halloween säsongen.

Det kommer i år att finnas fem stycken skräckhus: Vinden, Gasten, Zombie, The Experiment och Skogen. Man kommer också likt tidigare att ha två uteområden: Cirkus Bisarr och District Z. Om Liseberg har gjort eller kommer att göra några justeringar på skräckhusen eller uteområdena återstår att se. Men för den som minns så fick skräckhuset ganska så milda recensioner när det öppnade Halloween säsnongen 2019. Kom, kom, kom låt oss fånga dig……

I Lisebergs annonser kan man också finna att det återigen kommer att vara aktörer som sjunger, troligen då i Cirkus Bisarr området där gastar tidigare stått ovanför Hamnkrogen och skrålat, ”Det står en galning i kulissen, HA, HA, HA”…..

Exakt vilka datum som det kommer att vara Halloween på Liseberg återstår att se men med tanke på att parken inte var öppet något alls förra året så får vi ju ändå hoppas att man Liseberg har parken öppen så mycket det bara är möjligt.

Är du intresserad av att söka jobb som aktör eller sångare på Liseberg under Halloween så besök www.liseberg.se sista dagen för ansökan är 1 augusti och audition redan 16, 17, 18 och 19 augusti.

Ska du besöka Halloween på Liseberg i år?

Det ska vi!