Ny attraktion till Liseberg 2022, eller rättare sagt TVÅ. 

Efter att Liseberg varit stängt under hela 2020 så valde man att skjuta upp framtida satsningar på nya attraktioner men nu är det äntligen dags igen.

Enligt säkra källor så har Liseberg valt att gå vidare med de två investeringsförslag som tidigare funnits för nya attraktioner till säsongen 2022. 

Attraktionerna benämns som ”Attraktion 1” och ”Attraktion 2” 

En av dessa kan mycket väl vara den tidigare av Liseberg omnämnda ”Luna” 

Vi har under en period misstänkt att ”Luna” var projektnamnet för ersättaren till Flumeride men då dessa två attraktioner är tänkta som nya till säsongen 2022 så kan Luna vara en av dem. Eller något annat?

Vad det är för attraktioner vet vi ännu inte men då vi vet storleken på investeringarna så är det två stycken ”flat rides” som introduceras till Liseberg 2022

Så en ny Flumeride och bergochdalbana får vi vänta lite längre på. Eller?!

Slutligen måste vi då ställa oss frågan var dessa nya attraktioner ska få plats på Liseberg? 

Blir någon eller några attraktioner borttagna? Virvelvinden är ju minst sagt gammal nu?

Vad är det för attraktioner? 

Vi hade gärna sett en ABC Rides/Intamin Tourbillon (googla) eller varför inte en ny högre Uppswinget med sköna säten? Räkna inte med det med tanke på storleken av investeringarna men vi kan väl få önska.

Oavsett så är det ett glädjebesked med nya attraktioner till Liseberg efter hur 2020 blev. 

Utöver ovan så är vi säkra på att de för tillfället smids planer för fullt bakom kulisserna som vi själva sett under våra besök i parken. Bli inte förvånad om det dyker upp mer positiva nyheter från Liseberg om en inte allt för lång framtid.

Räkna med att vi kommer att uppdatera er och följa de kommande projekten på Liseberg.

Till hösten kommer Liseberg garanterat att presentera sina nya attraktioner och vi kommer givetvis att uppdatera er så fort vi hör något mer.