Sommarjobb på Liseberg

Liseberg har sedan en tid tillbaka haft en intresseanmälan ute på sin hemsida där man kunnat lämna sitt intresse för sommarjobb under säsongen 2021.

Anledningen till att man inte haft normal ansökan ute har såklart varit på grund av pågående situation och att man därav inte har vetat om och när man kunnat öppna parken.

När man nu dock har fått klartecken att öppna parken under våren 2021 så har man börjat skicka ut information till de som tidigare gjort en intresseanmälan. I informationen så finns det en länk där du kan göra en ansökan till sommarjobb på Liseberg.

Har du tidigare inte gjort en intresseanmälan så är det alltså nu hög tid om du vill sommarjobba på Liseberg. Intresseanmälan finns inte längre kvar utan nu är det spontanansökan som gäller.

Liseberg har lite olika typer av tjänster för sommarjobb eller säsongstjänster som de själva kallar det.

Det är indelade i tre grupper.

Jobb inom mat & dryck

Drömmer du om att jobba inom restaurang? Kanske är du till och med utbildad kock? Liseberg har ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar där vi ger våra gäster minnesvärda upplevelser och bästa tänkbara service. Varmt välkommen att bli en av oss!

Jobb inom boende

Visste du att Lisebergs har det största utbudet av campingplatser i Göteborg? Och förutom Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand finns också möjlighet att jobba på Hotell Liseberg Heden – nöjesparkens personliga hotell mitt i centrum.

Jobb i parken

Med 42 åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, shopping, underhållning på scen och teater samt spänning vid spel och lyckohjul erbjuder Liseberg något för alla. Upplevelser värda att längta till!

För mer information klicka på de länkarna så kommer du till Lisebergs hemsida och respektive avdelning.

Klicka här för att komma till Lisebergs spontanansökan

Har du sommarjobbat på Liseberg eller kommer du att göra det under säsongen 2021? Vi skulle gärna vilja ha information om hur det var? Trivdes du? Vad var roligt? Vad var bra? Vad var mindre bra? Vilken tjänst hade du?

Kontakta oss gärna om du vill synas på DisneyGuide.se du kan skicka ett mail till info@disneyguide.se alternativt så kan du skriva en kommentar till detta inlägget.

Vi arbetar inte på något sätt tillsammans med någon nöjespark utan driver denna sida helt oberoende.