Underlandet på Liseberg har vi skrivit om tidigare och detta blir ett kortade inlägg. Men vi har precis fått ytterligare en liten inblick i hur attraktionen kommer att se ut och hur den börjar. Liseberg har precis släppt en film från Underlandet.

Vi har nedan bifogat just den teaserfilmen från Underlandet. I den kan man se två barn gå in i en hiss och ta den ner till underlandet ungefär 7 våningar ner från vad vi kan se i filmen. Sedan får vi en liten tjuvtitt på kön bort mot stationen med de morotsjuice drivna vagnarna/tågen förbiåkande.

Sitter ni hemma och väntar på att få åka Underlandet ni med?

Läs mer om själva attraktionen i vårt föregående inlägg. Där står det till exempel hur lång åkturen är både i meter och tid. Hur man ställer sig i kö (inte som vanligt iaf) och mycket mer. Missa inte heller när vi tror att Liseberg kan öppna och äntligen inviga Underlandet.

Av det man kan se så får man Disneykänsla direkt

Liseberg har verkligen gått all in på tematisering och känslan av att man faktiskt åker ner till Underlandet. Hoppas på att vi kan få se fler sådana här attraktioner i parken i framtiden. Varför inte riktad till ungdomar nästa gång? Tänk Spider Man på Island of Adventure eller Forbidden Journey på Universal Studios Florida.

Undrar hur lång tid det tar från att parken öppnar tills vi har en full POV/Onride på YouTube. Som på alla andra av Lisebergs attraktioner så är det inte tillåtet att filma men vissa med ackreditering får ibland möjlighet till detta. Får se om så blir fallet även på Underlandet.

Prenumerara på vår YouTube kanal

För mer information om nöjesparker och följ med oss när vi besöker dem. Givetvis kommer vi att besöka Liseberg första dagen de får lov att öppna igen.

TIAAGI

WALT DISNEY WORLDS EPCOT 

WALT DISNEY WORLDS HOLLYWOOD STUDIOS 

WALT DISNEY WORLDS MAGIC KINGDOM 

WALT DISNEY WORLDS ANIMAL KINGDOM

HUR VI PLANERADE VÅR RESA TILL WALT DISNEY WORLD OCH VAD DET KOSTADE 

UNIVERSAL STUDIOS FLORIDA 

ISLAND OF ADVENTURE 

UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE

LISEBERG