Som de flesta av er redan vet så var det tänkt att Liseberg skulle inviga sommarsäsongen med den nya attraktionen Underlandet och med den också deras nya kösystem Virtuell Kö.

Men har du likt oss svårt att vänta på det goda?

Vi har här nedan samlat all information vi har om Underlandet och dessutom lite bilder på hur vagnarna eller tågen som man kommer att åka i ser ut. Dessa tåg är även väldigt speciella då ryktet säger att de drivs av morotsjuice.

Underlandet är byggd på samma ställe som den gamla kvarnteatern i kaninlandet och för dig som kan din Lisebergskarta känner säkert igen dig på kartan.

Underlandet kommer att vara öppen under alla Lisebergs säsonger vilket är perfekt med tanke på att den är inomhus eller förlåt, under jorden.

Bra att veta om Underlandet

Antal kuponger: 3 st. Ingår i Lilla- och Stora Åkpasset

Typ av attraktion: Dark ride

Tillverkare: Gosetto, PP Projects, CL Corporation

Kapacitet: 72 personer (18 vagnar á 4 personer) 850 personer i timmen

Tillverkningsår: 2020

Banans längd: 202 meter

Åktid: 3 minuter och 20 sekunder

Hastighet: 4 km/h

Minst 130 cm eller 90 cm i vuxens sällskap. Minst 2 år gammal

Tågen som tar max 4 personer per tåg är specialbyggda för Underlandet och troligen av Lisebergskaninerna själva då dem drivs av morotsjuice. Så här ser tågen ut. Är du lika excalterad som oss att få besöka kaninerna i Underlandet för första gången?

Nedan finner ni Lisebergs beskrivning av Underlandet och även den senaste teaser filmen om attraktionen.

Underlandet

Kom med ner till en helt okänd del av Kaninlandet! Här har vi människor aldrig satt sin fot, medan kaninerna hela tide haft fullt upp med att trycka upp morötterna till ytan med alla till buds stående knep och fixa med manicker av alla de slag.

Underlandet – ny attraktion i Kaninlandet på Liseberg! Premiär 2020

Liseberg

Vår YouTube kanal

Visste du att Liseberg har ytterligare planer för nya attraktioner? Vi vet att en gammal klassiker kommer att rivas och ersättas med en helt ny och unik attraktion. Läs mer genom att klicka här.