Om LisebergGuide

Den skojigaste hemsidan i Sverige.

Gillar du nöjesparker och kanske specifikt Liseberg? På LisebergGuide finner du det mesta som du behöver vet och inte behöver veta om Liseberg. 

Men vi håller inte bara till på Liseberg, du finner oss också i andra parken runt om i Sverige och världen. Bara inte lika ofta. Var inte rädd för att kommentera på våra inlägg eller skicka ett mail med frågor eller tankar högt som lågt.

All information som skrivs här är information som vi samlat in från egna resor, efterforskning på olika forum och via olika kontaktvägar.

Denna hemsida kommer att drivas som en blogg och vi hoppas att den kan vara till din hjälp. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vi driver denna hemsida helt ideelt. Därav kommer det att finnas annonser på hemsidan. Är du intresserad av ett samarbete kontakta oss på info@lisebergguide.se

LisebergGuide uppskattar att du använder vår hemsida och vi hoppas på att kunna fortsätta driva den.

Du finner också på Youtube, Facebook och Instagram

Youtube

Instagram

LisebergGuide.se är inte på något sätt associerade med Disney, Liseberg, Gröna Lund eller några andra parker vi skriver om. Vi skriver om våra egna upplevelser och om information som skickas in till oss av våra besökare.